De airco-webshop vertrekt in Antwerpen

Het vertrekpunt van de airco-webshop begint in de regio Antwerpen! Waarom is dit? En waarom is het interessant voor de mensen die in de provincie Antwerpen wonen.


Welkom op onze blog post, Indien jullie al op de hoogte zijn dan weten jullie dat van 1 mei 2020 de airco-webshop start met het ondersteunen van zelfplaatsen over de provincie Antwerpen.

Waarom beginnen in de provincie Antwerpen en niet ergens anders?

De airco-webshop begint in Antwerpen en niet ergens anders, en waarom is dit goed nieuws voor de inwoners van de provincie Antwerpen?


De oorsprong ligt in Antwerpen

Zaakvoerder Philippe Vos is naast airco-energie-deskundige ook erkend docent in de airco/verwarming. Hij heeft de nodige praktijk ervaring van meer dan 10jaar en is al 5jaar zelfstandig actief in de koeltechniek.

#energie #deskundige #airco #docent


Philippe Vos woont momenteel in de gemeente Brecht-Antwerpen en is daarom ook voornamelijk actief in deze regio. Daarom kiest zaakvoerder Philippe ook om in Antwerpen het zelfbouwpakket airco uit te bouwen.

#aircoantwerpen

Waarom is dit goed nieuws voor de Antwerpenaren?

Elk begin heeft zijn uitdagingen en daarom ook kiest Philippe ervoor om iedereen te promoten met een extra 5% korting op de toestellen bij een aankoop op zelfplaatsing. De korting is verborgen en kan alleen maar terug gevonden worden door het lezen van onze blogs. Dus ben je al zover geraakt met lezen. "proficiat!" u hebt net 5% korting verdient.


Kortingscode: blog-airco-antwerpen


Wens je meer informatie over onze werking kan je steeds reageren op dit blog bericht of mij contacteren via onderstaande gegevens:


info@voscocooling.be

airco-webshop.be

0483462229

Philippe Vos99 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven