De airco-webshop geeft vanaf 2020 de keuze van zelfplaatsing

Hey airco plaatsers, vanaf 01 mei 2020 geeft de airco-webshop de keuze van zelfplaatsing met een opstart door één van onze techniekers! Meer info over deze werking vind u in onderstaand artikel.

Welkom bij onze blog rondom airco's plaatsen en vooral airco's zelf plaatsen :-) Laat zeker weten wat jullie van deze rubriek vinden door een commentaar achter te laten onderaan dit artikel. Bekijk het als een begin van een gesprek. Bedankt alvast en veel leesplezier

Heb je graag een design model van airco of houd je het liever eenvoudig?

Op onze website is het mogelijk om elk design te bekijken op voorhand voor je nog maar afspraak moet maken. Zo kan je alvast op voorhand kijken welk type airco het best bij u past. Via de technische informatie vind u in no time de afmetingen van de verschillende vermogens weer, en alsook het verbruik en het bijhorende energielabel.


Hoe zit het met de prijs?


Keep it simple zou ik zeggen, de prijs van een airco hangt allemaal af van welk vermogen/ oppervlakte je wenst te koelen en welk model van airco het best bij u past. Voor deze info kan je ook geheel vrijblijvend een kijkje nemen op de airco-webshop (#aircowebshop) Voor de airco plaatsers onder jullie is het belangrijk om te weten wat de opstartkost is van een doe-het-zelver airco installateur. #doehetzelfairco


De opstartkost bestaat uit het aansluiten van de binnenunits en buitenunits, het testen van de installatie op lekken en het vacumeren van de airconditioning. Daarna worden er nog de nodige attesten uitgeschreven voor de wettelijke garantie.

Volg onze website voor meer informatie rond onze werking. Ik hoop dat jullie alvast nieuwsgierig zijn en begin zeker een open gesprek voor meer informatie.


Philippe Vos

Vosco Cooling bvba

airco-webshop


1,217 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven